Pita Original History

Dé pitabrood-specialist van Europa!
Pitabakkerij Cairo is opgericht in 1991 in Uden met als motivatie het produceren van een beter en een goedkoper pitabroodje. De gedachte hierachter is; ‘een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs’.

Beginjaren
In de beginjaren was er maar één productielijn met een capaciteit van 6.000 pitabroodjes per uur. Twee jaar na de oprichting ontgroeide Pita-bakkerij Cairo de fabriek in Uden en zijn wij verhuisd naar Wijchen.

Dankzij gemotiveerde inspanning en de constante hoge kwaliteit van de producten zijn wij gegroeid naar één van Europa’s grootste pita-bakkerijen. Eind 2010 zijn wij verhuisd naar het huidige pand in Wijchen. De productiecapaciteit is nu uitgebreid tot 50.000 pitabroodjes per uur. De pitabroodjes worden volgens traditioneel recept geproduceerd. Het resultaat van al die aandacht is een pitabroodje van hoge kwaliteit.

Effectief en efficiënt
Ons streven blijft door een effectieve en efficiënte organisatie, onderscheidend door de hoge mate van kwaliteit broodjes en een constant betrouwbare bevoorrading bij onze klanten, onze stevige markpositie in Europa verder uit te breiden.

Nieuwe ontwikkelingen
Wij hechten er aan de actuele ontwikkelingen en trends in onze branche goed in de gaten te houden. Voor onszelf, maar ook voor u. Zo zijn we bijvoorbeeld altijd scherp op verbeterde productietechnieken en nieuwe recepturen en grondstoffen.
Hiermee krijgt u inzicht over wat er speelt in de markt en wat er voor u of uw afnemers kan veranderen of belangrijk is.
Middels onze nieuwsbrief houden wij u van tijd tot tijd graag op de hoogte .